Pàgines

QUI SOM?PERFILS DELS COMPONENTS DEL GRUP

Al llarg dels anys han format part d'aquest grup de treball molts professors. Aquests són alguns dels perfils que ha contribuït.

Rosa Mª Pérez Peidro
Catedrática d'Educació Física d' Educació Secundària i formadora de mestres i professorat a la Universitat de Barcelona i Escoles d'Estiu de Rosa Sensat. A més de l'ensenyament d'activitat física i salut, ha coordinat grups de treball de professorat especialista en Expressió Corporal i danses tradicionals. Des del 2000 participa en la organització de trobades de dansa i música tradicional.

Francina Turon i Sans.
Violoncelista que ha format part de diversos grups de música tradicional. Ha treballat a l'Institut d'Alella i a l'Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt. Des de l'any 2000 participa en l'organització de trobades de dansa i música tradicional per a alumnes d'ESO, tant a nivell internacional com, després de la crisi, a nivell més local.

Pere-Mateu Xiberta.
Professor de música, pianista, director coral, arranjador. Estudis a USA, Hongria i Itàlia. Ha editat obra coral a través de la FCEC. Col·aborador habitual de la companyia Cor de Teatre. Ha participat en treballs de recerca folclòrica a les comarques gironines.Actualment treballa al Institit Mediterrània de El Masnou.

Carmen Pérez Merino.
Professora de música. Ha dirigit diferents corals mixtes participant en el projecte "Òpera a Secundària" del Liceo. Va estudiar arts escèniques i té un aula de teatre a Lloret . Va crear i dirigir la "Jove Orquestra de Guitarres del Maresme" amb la qual ha fet concerts i gires per tota Catalunya.. Treballa de professora de secundària al INS Rocagrossa de Lloret de Mar.

Albert Alcaide i Valencia.
Percussionista. Graduat a Berklee College of Music (Boston) USA.
Professor de Música a Secundaria des de fa 20 anys . Actualment treballant a l'Institut de Teia. Segon any com a participant del grup de danses i música tradicional.

Quico Arjona
Professor d'educació física a l'institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui. Formador en diversos cursos del departament d'ensenyament adreçat a docents, principalment de temàtica TAC. Entrenador nacional de futbol. Fa 7 anys que participa en el grup de de danses i música tradicional.

Òscar Guillermo Martínez.
Professor de cicles (Administració i comerç) i economía. Clarinetista de dels 9 anys, he estudiat al conservatori i he sigut component de diverses agrupacions musicals valencianes. Actualment continue fent música de banda i participe tota mena d'iniciatives relacionades amb la música (tant de banda com tradicional).

Eva Ruiz Peris
Pianista i violista. Professora d'instrument i llenguatge musical a escoles de Música de Mataró, Arenys, Vilassar. Des de fa 15 anys professora de música a secundària a l'escola pública. Actualment professora a l'Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui.

Esther Farrero Farrero
Professora d'educació física a l'institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui.

Lu Bantí i Tió:

Professora d'educació física, actualment a l'institut de Sant Pol de Mar.


Professors d’altres anys
Maria Antònia Velasco Borràs. Professora d'Educació Física des de fa 10 anys, vaig començar a l'IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença, Mallorca on hi vaig estar 5 anys. Des del curs 2011-12 que vaig venir a parar a Cardedeu, al INS Pla Marcell i aquest any és el primer que participem en aquest curs de dansa tradicional.

Josep Bou Grau. Professor superior de música. Toco la trompa. Professor de música a secundària a diferents instituts de Catalunya des de fa 12 anys i des del curs 2011-2012 a l'Institut Pla Marcell de Cardedeu. Experiència en intercanvis musicals amb altres escoles i en trobades escolars de secundària. Participo activament en l'Agrupació Musical del Maresme.


Isabel Palazuelo. Professora d'Educació Física a l'INS Manolo Hugué de Caldes de Montbui.